dinsdag 22 mei 2012

Dag 2 Deel 2

Nu weten we alles over vlas! en zijn we heel wat slimmer door de super moeilijke kwis!!
foto's


9 opmerkingen:

  1. Mijnen Daan wordt bijna zot, toch gene Fendt!!!Ge steekt die kinderen toch niet in ne Fendt! Ge miskweekt ze!
    Waarom geen JOHN DEERE!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst en vooral een dikke duim voor de fotograaf van dienst! Het is gewoon de max dat we onze bloeikes zo goed kunnen volgen via de up to date foto's! Ze zijn bovendien van hoogstaande kwaliteit. Opnieuw een nieuw talent van meester Rogier ontdekt! Dennis, Niels, oma Arlette en ik genieten enorm bij het bekijken van deze prachtige actiekiekjes. Ook Mack amuseert zich daar weer kostelijk! Die man verdient een standbeeld op onze school! Mijnen Daan heeft het daar heel erg naar zijn zin, want de foto's spreken voor zich. Dus in één woord samengevat: TOPPIE!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eerst en vooral een dikke duim voor de fotograaf van dienst! Het is gewoon de max dat we onze bloeikes zo goed kunnen volgen via de up to date foto's! Ze zijn bovendien van hoogstaande kwaliteit. Opnieuw een nieuw talent van meester Rogier ontdekt! Dennis, Niels, oma Arlette en ik genieten enorm bij het bekijken van deze prachtige actiekiekjes. Ook Mack amuseert zich daar weer kostelijk! Die man verdient een standbeeld op onze school! Mijnen Daan heeft het daar heel erg naar zijn zin, want de foto's spreken voor zich. Dus in één woord samengevat: TOPPIE!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige foto's! Het is leuk om de kinderen zo blij te zien! Ons Meddy heeft het daar helemaal naar haar zin zo te zien! Dikke pluim voor meester Rogier, juf Eva en alle begeleiders!!! Libby mist haar zus, maar is blij dat ze de foto's ziet! Groetjes van Mike, Tania en Libby. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zeer mooie foto's en zo te zien vermaken mijn twee kleinkinderen zich goed. Ian en Brandon geniet er van want volgend schooljaar wordt het andere kak. de gropetjes van Mémé Myriam en pépé Eric.Wij volgen jullie dagelijks op de blog

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie foto's en plezierig om jullie te volgen. Wij zien dat jullie zich goed amuseren en geniet er van, want volgend schooljaar wordt het meer studeren ipv te genieten van een mooie schooluitstap. Vele groetjes voor iedereen maar in he bijzonder voor Ian en Brandon vanwege mémé Myriam en pépé Eric. Wij blijven jullie volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Proficiat voor de fotograaf,de begeleiders,en meester Rogier.Het is leuk de kinderen via de blog te volgen,en als ouder te zien dat je kind veel plezier beleefd.Een dikke proficiat nogmaals en veel plezier nog.Groetjes aan iedereen en voor onze Thomas een dikke knuffel vanwege mama en papa.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Als je die gastjes zo in het water ziet springen krijgen je toch zin om mee te zwemmen!Alléé meester Rogier en Juf Eva??? Het is de moment om ook ne keer zot te doen! ;-)
    Groetjes Nina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dikke duim voor de begeleiders !!!! het is de max om de kinderen zo gelukkig te zien, groetjes aan iedereen en zeker aan mijnen arne !!!! groetjes mama anneke

    BeantwoordenVerwijderen